image

Basiscursus 2021

Start: 10/04/2021 - 15:00 - Einde: 17/04/2021 - 16:00


Locatie en adres: Massembre (België) - Massembre 84, 5543 Massembre (België)


Prijs: €150,00Georganiseerd door: Basiscursus 2021 || Sint-Michielsbond


Basiscursus Kazou Sint-Michielsbond, wat is dat?

Ben je met Kazou mee geweest op vakantie? Of wil je meer te weten komen over het monitor zijn in onze organisatie? Dan hebben wij speciaal voor jou de geattesteerde basiscursus tot animator! Deze gaat door tijdens de paasvakantie 2021. Voor een week cursus en plezier zakken we samen af naar Massembre (Heer-sur-meuse).

'We', dat zijn 90 cursisten en een groep waanzinnig enthousiaste instructeurs. Ze geven je de kriebels, je wordt enthousiast en leert buiten je creatieve grenzen kleuren! Op een creatieve en speelse manier krijg je de nodige bagage mee om in de zomer voor het eerst moni te zijn op één van onze vakanties.

Onze basiscursus 2021 staat open voor iedereen van geboortejaar 2005 of vroeger. Je bent dus 16 bij de start van de cursus, of je wordt dit nog in hetzelfde kalenderjaar. 


Hou jij ervan om kinderen en jongeren te animeren? Zegt het jou wel iets om moni te zijn op een Kazouvakantie? Stel je dan kandidaat!

Kandidaatstelling? En wat erna?

Dit is nog geen definitieve inschrijving! Door deze inschrijving beland je op de kandidatenlijst. We gaan na of je aan de voorwaarden voldoet (leeftijd, hele cursus aanwezig,..) en kunnen je dan bevestigen. 

Indien je aangeduid wordt als cursist voor de cursus ontvang je enkele maanden voordien meer info en een factuur . Dit is een vaste prijs maar wordt door sommige jeugddiensten in gemeentes deels of volledig terugbetaald (meer info bij de jeugddienst van je gemeente). 


Attest 'animator in het jeugdwerk'

We organiseren met Kazou een geattesteerde cursus, erkend door de Vlaamse overheid.

Het traject naar het attest 'animator in het jeugdwerk' bestaat uit 3 stappen:

  • STAP 1: Je volgt de basiscursus bij Kazou binnen het verbond van de regio waar jij woont. Belangrijk is dat je de volledige periode aanwezig kan zijn op cursus. Vervroegd vertrek en latere aankomst is niet mogelijk. 
  • STAP 2: Je doet je stage op 1 van de Kazou-vakanties en wordt hierbij begeleid van de voorbereiding tot op het einde van deze stage.
  • STAP 3: Je krijgt een eindevaluatie, indien die positief is, ontvang je je attest  van 'animator in het jeugdwerk'. Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via vrijwilligers.smb@kazou.be, we helpen je graag verder!
Contactgegevens:


Naam: Annelies Decooman

E-mail: annelies.decooman@kazou.be

Telefoon: 0473 77 73 74

Vervoersinfo:


Voor deze activiteit wordt er een bus ingelegd vanuit regio Brussel. Meer info volgt na inschrijving. 


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit is nog niet mogelijk. Vanaf 01/09/2020 kan je je hier kandidaat stellen.