Hey allemaal, Ik ben Charlotte en ik wil super graag bij de VR omdat ik heel graag wil meewerken om ons verbond NOG beter te maken. Ik wil er ook graag voor jullie zijn en jullie helpen waar nodig! Ik heb mijn bc gedaan in 2017 en ben dus 20 jaar nu. Ik ben alvast heel enthousiast! Hopelijk kan ik rekenen op jullie stem!

 

Heyhoi!!
Ik ben Jana, vrijwilliger bij Kazou sinds 2017 en bij Kazou SMB sinds 2019.
Bij Kazou SMB voelde ik me dan ook meteen als een vis in het water! Hierdoor wou ik meer betrokkenheid binnen Kazou en besloot ik me kandidaat te stellen voor de VR. Want baadt het niet, schaadt het niet.
Deze keuze kwam ook doordat ik graag de vrijwilligers te woord wil staan en een luisterend oor wil bieden.

De tijd gaat snel, gebruik haar wel. Daarom wil ik mijn tijd nuttig besteden door mijn ervaringen van andere verbonden te delen binnen Kazou SMB.

Omdat ik ook niet bang ben om de handen uit de mouwen te steken, wil ik dan ook zeker helpen bij het organiseren van evenementen voor de vrijwilligers. Hierbij staat communiceren met de vrijwilligers dan ook hoog in het vaandel. Kwestie dat iedereen door de bomen het bos nog ziet he ;)

En tot slot: nieuwe bezems vegen schoon, maar oude bezems kennen alle hoeken en gaten! Hierdoor denk ik dat ik als nieuw lid bij SMB het VR-team kan versterken! Je zal nog wel horen dat ik graag je stem heb want de aanhouder wint! 😀

Hey jij daar! Ja jij, weet jij al wie ik ben? Ik ben Wouter, student, broer en niet te vergeten SMB’er in hart en ziel. Ik zet mij al drie zomers op een rij met heel veel goesting en passie in voor ons SMB, net zoals velen van jullie. Daarom vind ik het hoog tijd dat ik iets terug doe voor jullie! Door jullie stem te laten horen , mee te denken en te sleutelen aan onze visie en beleid, wil ik een meerwaarde kunnen zijn.  Help mij mee om de communicatie en activiteiten van ons SMB tot een heel nieuw niveau te tillen door jouw stem aan mij te geven. Op deze manier maken we samen ons verbond SMBeire goed!

 

Hallo, ik ben maury Ik ben al vrijwilliger bij kazou sinds 2017. Heb zowel reguliere als jomba ervaring. Een nieuwe ervaring/uitdaging erbij leek me wel een leuk idee. Wat wil ik doen binnen de VR? Ik wil er voor zorgen dat iedereen zich goed voelt en weet dat hij/zij terecht kan bij de VR- leden met problemen/vragen Aangezien ik toch wel wat mensen ken binnen kazou is dit wel handig. Ook zou het leuk zijn om er voor te zorgen dat er meer bijeenkomsten zijn. Dit moeten niet persé weekends zijn. Een simpele drink organiseren is ook al wat voor mensen die ver van elkaar wonen en dus niet steeds bij elkaar geraken. Kortom, ik wil een nog betere sfeer creëren dan er al was.


Ik ben Femke Van de Laer en deed mijn bc in 2015. Na enkele jaren zeer actief te zijn geweest binnen Kazou, voel ik dat ik klaar ben voor een nieuwe stap: de VR. Waarom wil ik nu graag deze nieuwe stap zetten? Wel, omdat ik zeer graag wil werken rond communicatie tussen vrijwilligers onderling, maar ook JD - vrijwilligers en andersom. Ik ben er namelijk van overtuigd dat dit dĂ© basis is van een goede werking. Hoe wil ik dit concreet aanpakken? Door me in het perspectief van anderen te gaan plaatsen en uit te gaan van de “waarom doen we dit” en niet vanuit het vanzelfsprekende. Daarnaast sta ik voor open- en eerlijkheid. Als hier niet naar gestreven kan worden zakt je hele vrijwilligerswerking in elkaar en dat zou zonde zijn van hetgeen waar Kazou Sint-Michielsbond voor staat: Sfeer, Gezelligheid en Een grote vriendengroep. Zoals ik dus al zei, ik ben Femke Van de Laer en ik sta voor communicatie, open- en eerlijkheid.

STEM HIER